Senzori parcare spate Dacia

Cod Produs: 8201741431

Datorită celor 4 senzori perfect integrați în bara de protecție, sistemul detectează automat orice obstacol din spatele vehiculului. Veți primi un semnal sonor de avertizare, care poate fi dezactivat la nevoie.

Există un buton special pentru inhibarea sistemului, util în cazul în care vă aflați într-un blocaj de trafic sau în alte situații similare.

Sistemul detectează obiectele începând de la o distanță de 1,5 metri și va emite un sunet continuu din momentul în care obiectul se apropie la o distanță de 0,5 metri.

Avertizarea se face prin intermediul unui sunet de bip, iar frecvența acestuia crește pe măsură ce obstacolul se apropie tot mai mult.

Produs original Dacia
484.44 Ron
Prețul nu include TVA
Plata se face la cursul BNR din ziua plății
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel:

Alte accesorii