Set huse Dacia Duster

Cod Produs: 8201701571

 Huse pentru scaunele din față și spate cu tetiere spate - Banchetă 1/3 - 2/3
Setul de huse pentru scaune Dacia oferă o protecție integrală și adaugă personalitate vehiculului dumneavoastră. Realizate la dimensiune, sunt ușor de montat și de curățat.
Setul include huse pentru scaunele față și spate: 2 huse pentru pernele scaunelor față, 2 huse pentru spătarele scaunelor față, 2 huse pentru tetierele față, 1 husă pentru cotiera față, 1 husă pentru perna scaunului din spate, 1 husă pentru spătarul scaunului din spate și 3 huse pentru tetierele din spate. Aceste huse sunt de culoare neagră cu garnitură albă și se instalează și se îndepărtează rapid pentru o spălare ușoară a mașinii. De asemenea, sunt compatibile cu airbag-urile laterale și îndeplinesc cerințele superioare ale standardelor și regulamentelor de siguranță și rezistență.

Produs original Dacia

628.93 Ron
Prețul nu include TVA
Plata se face la cursul BNR din ziua plății
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel:

Alte accesorii