Buy Back

Te gândeşti să schimbi maşina, dar e un efort financiar prea mare pentru tine? Mașina veche poate fi avans pentru cea nouă!
  • Prin serviciul BUY BACK, maşina ta veche îţi poate aduce o mașină nou nouţă.
  • Orice marcă de autovehicul deţii, vii cu el la Casa Auto Rulate şi vei primi o oferta corectă, la un preţ avantajos pentru tine.
  • Banii pe care îi obţii pe vechea ta maşină pot constitui avansul necesar pentru un model nou nouț, de la una dintre cele 13 mărci auto pe care le reprezintă Casa Auto.
Pașii de urmat sunt următorii:
1. Vii cu mașina veche la Casa Auto Rulate
2. Casa Auto Rulate face GRATUIT o evaluare
3. Pe baza evaluarii, primești o ofertă;
4. Dacă ești de acord cu oferta îti alegi noua masina și achiți diferența sau accesezi o formă de finanțare;
5. Pleci acasă cu noua mașină.
Buy back-ul îţi oferă siguranţă, transparenţă în efectuarea tranzacţiilor, precum şi garanţia că vei primi o ofertă corectă si transparentă pentru autoturismul tău. Este simplu şi rapid, fără bătăi de cap pentru tine!

Primul pas către noua ta mașina? Obține GRATUIT o valoare estimată a mașinii vechi, ACUM!

Completează formularul de mai jos!
Date personale
Date mașină
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel: