Accesoriu pentru bicicletă

Cod Produs: C800-V3-854

Bicicleta ta poate să nu încapă în mașină, dar se va potrivi deasupra cu acest accesoriu util.

Pentru o bicicleta

Set de fixare cu blocare pentru suportul acoperișului care se potrivește cu rame de biciclete de până la 100 mm (oval 80 x 100 mm, rotund 22 - 80 mm). Greutatea maximă admisă pe bicicletă este de 20 kg.
Noul atașament pentru bicicletă vine cu multe îmbunătățiri în ceea ce privește atașarea șinei de acoperiș, clema (căptușeală îmbunătățită și mai puternică care previne zgârieturile pe vopseaua delicată și deteriorarea bicicletelor fragile cu cadru de carbon și roata de tensionare de pe clemă are acum un cadran cu un limitator de cuplu care previne strângere excesivă), curelele roții (fiecare curea are acum un capac mic de cauciuc) etc.
145.20 Eur
Prețul include TVA
Plata se face la cursul BNR din ziua plății
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel: