Mercedes-Benz X-Class

Ca un adevărat camion premium, X-Class este perfect adaptat la un stil de viață urban, dar în același timp modern, în care funcționalitatea, echiparea și designul merg mână în mână. Fiind un model în miniatură, această camionetă completează clasa suplimentară a fiecărei colecții și atrage atenția datorită detaliilor de finețe.
Astfel, modelul în miniatură asamblat manual, nu este doar vopsit în nuanțe autentice de vopsea, ci prezintă și o reprezentare identică a interiorului și a tuturor elementelor de echipare. O miniatură de linii înalte, acoperiș în culoarea vehiculului sau jante de aliaj în 5 spițe duble: Norev nu omite niciun detaliu pentru modelele în miniatură pe care le realizează pentru Mercedes-Benz. Portierele și portbagajul pot fi deschise pentru a oferi o vedere în interiorul vehiculului. Macheta mașinii este livrată în ambalajul original Mercedes-Benz și include o șurubelniță și o mănușă.
Cod Produs: B66006629
583.00 Ron
Prețurile includ TVA
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel: